ING Hoofdkantoor

  • Opdrachtgever: Verwol
    Architect: Benthem Crouwel Architects; Hofman Dujardin
    Project: ING Hoofdkantoor
    Locatie: Bijlmerdreef, Amsterdam-Zuidoost

    Voor het nieuwe hoofdkantoor van de ING Bank hebben wij diverse stalen deuren mogen maken. Het nieuwe gebouw dat ook wel "Cedar" genoemd wordt, bestaat uit twee aparte gebouwen, Oost en West, welke vanaf de eerste etage gekoppeld zijn.
    Het is een toegankelijk gebouw met wel 39.000m2 BVO en geschikt voor circa 2.800 medewerkers.
    Een opdracht als deze vraagt om kennis en kwaliteit.

    Specificaties

    Gezien de hoeveelheid medewerkers en de overige mensen die het gebouw betreden, was één van de eisen van de opdrachtgever om de stalen binnendeuren en -kozijnen brandwerend uit te voeren.
    Om tevens de veiligheid van het personeel te waarborgen, zijn de stalen puien rondom de entree-tourniquets ook inbraakwerend en de deuren als vluchtwegen uitgevoerd.
    Met gebruikmaking van het Jansen Economy 60 profielsysteem hebben wij bovenstaande eisen kunnen realiseren en zijn onze stalen binnendeuren en -kozijnen uitgevoerd als brandwerend, inbraakwerend, vluchtweg en als combinatie van twee; brandwerend-inbraakwerend en brandwerend-vluchtweg.
  • Stack offers a clean and contemporary to suit a range of purposes from corporate, tech startup, marketing site to digital storefront. Elements have been designed to showcase content in a diverse yet consistent manner.

    Multiple font and colour scheme options mean that dramatically altering the look of your site is just clicks away — Customizing your site in the included Variant Page Builder makes experimenting with styles and content arrangements dead simple.

  • TommusRhodus is an elite author known for offering high-quality, high-value products backed by timely and personable support. Recognised and awarded by Envato on multiple occasions for producing consistently outstanding products, it's no wonder over 40,000 customers enjoy using TommusRhodus themes.