Luxe appartementen, Amsterdam

Opdrachtgever:  Dimitri de Roeck Interiors
Architect: Marina Roosebeek architekt bna
Project: Luxe appartementen
Locatie: Korte Leidsedwarsstraat, Amsterdam

Voor een commerciële/particuliere opdrachtgever hebben wij een complete voorgevel, met uitzondering van de begane grond, gemoderniseerd. Alle oude kozijnen zijn verwijderd en vervangen voor grote stalen deuren en kozijnen.
Verdieping één en twee zijn voorzien van standaard stalen deuren en kozijnen, de derde en vierde verdieping zijn voorzien van getoogde stalen deuren en kozijnen. Die laatste variant vraagt in de productiefase nog meer aandacht en een nog betere zorgvuldigheid, zodat de werkelijke toogvormen ook in de praktijk zullen passen. Iets wat bij dit project ook zeker tot een passend resultaat heeft geleid.
De luxe appartementen die zich achter deze stalen deuren en kozijnen bevinden, hebben door de enorme raampartijen veel natuurlijk lichtinval gekregen, waardoor onder andere de leefomgeving hierbinnen geoptimaliseerd wordt.

Specificaties

Middels Jansen Janisol profielen hebben wij dit project gerealiseerd. Jansen Janisol is een geïsoleerd profiel dat uitermate geschikt voor gevelelementen, alsmede voor getoogde gevelelementen. 

Luxe appartementen, Amsterdam