Zaagmolenstraat

 • Opdrachtgever: Bouwbedrijf Klaver
  Architect: Hoope Plevier Architekten BNA
  Project: Loftwoning
  Locatie: Zaagmolenstraat, Amsterdam

  Voor een particuliere opdrachtgever hebben wij in één van de karakteristieke appartementen aan het water de scheiding gerealiseerd tussen het woongedeelte en het slaapgedeelte; de master bedroom, kinderkamer en badkamer.In verband met de hoge plafonds en het lichtinval, zijn de ruimtes gescheiden middels hoge bovenlichten. Ook is er rekening gehouden met de lucht toe- en afvoer. De buizen hiervan lopen dwars door ons gerealiseerde puien heen.

  Specificaties

  Middels het gebruik van een smalle profilering, is de wens van de particuliere opdrachtgever in vervulling gegaan. De combinatie van het door ons ontworpen PB35-profiel en de grote glaspartijen heeft er namelijk voor gezorgd dat er zeer veel natuurlijk licht binnen valt in de diverse ruimtes.
 • Middels het gebruik van een smalle profilering, is de wens van de opdrachtgever in vervulling gegaan. De combinatie van het door ons ontworpen PB35-profiel en de grote glaspartijen heeft er namelijk voor gezorgd dat er zeer veel natuurlijk licht binnen valt in de diverse ruimtes.
 • TommusRhodus is an elite author known for offering high-quality, high-value products backed by timely and personable support. Recognised and awarded by Envato on multiple occasions for producing consistently outstanding products, it's no wonder over 40,000 customers enjoy using TommusRhodus themes.