Over ons

PriBo Metaal- en Kozijntechniek is een klein productiebedrijf opgericht in April 2005. Het is een dynamisch bedrijf met veel oog voor detail.
De oprichters van PriBo Metaal- en Kozijntechniek hebben veel affiniteit met de Metaaltechniek branche. Zij hebben hiervoor jarenlange ervaring en geruime kennis van zaken opgebouwd en nemen dit iedere dag weer mee naar de praktijk.
Inmiddels is PriBo Metaal- en Kozijntechniek uitgegroeid tot een vakkundig en deskundig productiebedrijf binnen de metaalindustrie.

Met alle benodigde kennis onder één dak, zet PriBo zich elke dag met passie in voor het produceren en monteren van stalen deuren, kozijnen en puien naar uw wens. Wij draaien nergens ons hand voor om, ook niet als het aankomt op complexe situaties. Ieder project is voor ons een nieuwe uitdaging, waarvoor wij ons volledig inzetten om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Door middel van transparantie naar onze klanten en een goede dosis aan motivatie en enthousiasme, waarborgen wij onze kwaliteit en klanttevredenheid.

PriBo Metaal- en Kozijntechniek
in 2005

PriBo opende haar deuren binnen de Metaaltechniek branche.

PriBo Metaal- en Kozijntechniek
in 2010

PriBo is uitgegroeid tot een bedrijf met maar liefst 4 werknemers in dienst.

PriBo Metaal- en Kozijntechniek
in 2015

Met nog een aantal werknemers erbij, is PriBo uitgegroeid tot een waardig, duurzaam en vooruitstrevend MKB-bedrijf.

PriBo Metaal- en Kozijntechniek
in 2020

Onze ambitie voor 2020 is om ons te blijven ontwikkelen en mee te gaan met de actuele markt.
Onze missie voor 2020 is om nog meer publiek kennis te laten maken met de mooie en ambachtelijke producten die wij voor u kunnen maken.